cyber_91 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. Kompletnie się nie znam na monitorach, tym bardziej LCD, więc chciałem prosic o porade przy wyborze monitora. Mam do dyspozycji 350zł. Nie ma to byc monitor do grania, głównie używam kompa do siedzenia na gg, oglądaniu stron itp. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. Kompletnie się nie znam na monitorach, tym bardziej LCD, więc chciałem prosic o porade przy wyborze monitora. Mam do dyspozycji 350zł. Nie ma to byc monitor do grania, głównie używam kompa do siedzenia na gg, oglądaniu stron itp. Z góry dzięki Ale zaraz... nowego w tej cenie nie kupisz... uzywany? nowy moze 15 calowy sie znajdzie np. LCD e-Machines E15T4W 15 cali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...