MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Dzis byłam na tym czyms zwanym gielda komputerowa .. oblazłem cała w szerz i w zdłuż i znalazłem jednego ( to i tak chyba dobry rezultat ) EPOX 8RDA+ w cenie 590 zł. chcialme go kupic ale nie za taką cene pan sprzedawaca poinformowal mnie ze nic nie spusci bo to jest i tak bardzo tanio i on wie ze nigdzie indziej go na gieldzie nie dostane LOL po pryjechaniu do domu zamówilem sobie EPOX 8RDA+ w cenie 540 zł ) nie am to jak super cene na giełdzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Hehe znam ten bol. W krakowie mieli w jednym sklepie. Dobrze ze rano zadzwonilem i zamowilem bo jak przyjechalem do sklepu to ostala sie tylko moja sztuka:) Zaczalem gadac z gostkiem i dowiedzialem sie dlaczego jest tak cienko z tymi plytami. Importer jest do bani. Zamawia transporty po 30-50 sztuk na polske. Gosc mowi ze gadal z sales menagerem epoxa i gosc sie zalamal. Kraza sluchy ze sklepy sie zrzuca zeby importer mogl zamowic jednorazowo wiecej. Paranoja ten kraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jeszce dodam ze chcielii mi wcisnąc te lipne kosci Samsunga co to niby sa 333... moze sie za dobrze nie kumam na tym ale troche od Was sie nauczyłem tego i owego za co piknie dziękuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Własnie w komputroniku rozpoczeła sie promocja na 8RDA+ za 549 złotych ..tyle tylko ze chwilowo brak towaru... wirtualna promocja jednym słowem ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 promuja bo jej nie ma a jeszcze kilka dni temu byla po 620 :)jak dojada to promocja sie skonczy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...