uciu Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Na poczatku chcialem napisac ze pisze tu bo mysle ze to problem routera. Mianowicie, od poczatku mialem neostrade i router ASMAX AR 804u i pare komputerow w sieci. Wszystko smigalo jak nalezy. Po paru latach... zaczely sie dziac dziwne rzeczy- gadugadu sie rozlaczalo oraz irc tez. Uwierzecie mi to nie jest przez to ze serwery gadu padaja-sprawdzalem na stan ich i zawsze wtedy byly wlaczone. Ciekawe jest to ze w ircu zauwazylem ze co 10min mnie rozlacza. A to wyciete z irca: (10:46:36) * Disconnected (10:56:11) * Disconnected (11:05:46) * Disconnected (11:17:40) * Disconnected (11:34:07) * Disconnected (11:43:34) * Disconnected (11:53:19) * Disconnected (12:02:56) * Disconnected (12:12:25) * Disconnected (12:24:55) * Disconnected (12:34:31) * Disconnected (12:47:54) * Disconnected Korzystam z klienta tlen, nastepna dziwna rzecz to, to ze tlen sie nie rozlaczal wtedy. Wygladalo to tak ze widze ze jestem dostepny, chce do kogos napisac, napisze wiadomosc i naciskam enter na wyslanie wiadomosci, jak nacisne juz enter to w tej chwili kontrolka gadu zgasa w stan niedostepny. Od niedawna zmienilem providera na netie. Wszystko smigalo do dzisiaj! Znowu ten sam problem sie pojawil :angry: Juz mam tego dosyc. Probowalem wczesniej tez zmieniac klienty komunikatorow (jabber itp..). Patrzylem na inne fora, szukalem informacji, czesto patrzylem na konfiguracje routera. Nic nie pomagalo. Prosze o pomoc... Edytowane 11 Listopada 2007 przez uciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...