ferrum Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Witam. Chcę kupić 512MB DDR333. Nie wiem, z jakiej firmy pamięci wybrać, się dobrze kręciły (jeszcze nigdy nic nie podkręcałem więc w tym temacie jestem hmmm...........). Chcę na pamięć przeznaczyć ok. 340 zł. W jakim sklepie internetowym ją kupić (jeśli mogę prosić również o link do danego modelu...)? Kupuję za niedługo Epoxa 8K9A2+ więc będę na pewno miał wiele pytań na temat podkręcania A1700+ :) (to właśnie do tego kompletu chcę pamięć) P.S. Najlepiej gdyby były to 2 kości pamięci 256MB Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Heh jestes od jakiegos czasu na forum wiec napewno widziales dziesiatki topickow o RAMIE i nie zdziw sie jak moderator zamknie ci ten topic...Radze ci rowniez nie zakladac topicku o kreceniu XP1700+ bo tez zostanie zapewne zamkniety. Masz tu jednego linka do markowych pamieci: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3209 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zaczyna mnie to wkurzać codziennie po dwa topic-i pt."...RAM..." W miejsce kropek wsaw sobie coś !!!! :lol: jakby ciężko było skorzystać z wyszukiwarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 sklep tweak twinMos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zaczyna mnie to wkurzać codziennie po dwa topic-i pt."...RAM..." W miejsce kropek wsaw sobie coś !!!! :lol: jakby ciężko było skorzystać z wyszukiwarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! GNEBIC TAKICH i juz to moze nie zakladali by tych topickow na potege :) hie hie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...