Skocz do zawartości
ferrum

Kolejny dylemat z RAMem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcę kupić 512MB DDR333. Nie wiem, z jakiej firmy pamięci wybrać, się dobrze kręciły (jeszcze nigdy nic nie podkręcałem więc w tym temacie jestem hmmm...........). Chcę na pamięć przeznaczyć ok. 340 zł. W jakim sklepie internetowym ją kupić (jeśli mogę prosić również o link do danego modelu...)?

Kupuję za niedługo Epoxa 8K9A2+ więc będę na pewno miał wiele pytań na temat podkręcania A1700+ :) (to właśnie do tego kompletu chcę pamięć)

P.S. Najlepiej gdyby były to 2 kości pamięci 256MB

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh jestes od jakiegos czasu na forum wiec napewno widziales dziesiatki topickow o RAMIE i nie zdziw sie jak moderator zamknie ci ten topic...Radze ci rowniez nie zakladac topicku o kreceniu XP1700+ bo tez zostanie zapewne zamkniety.

Masz tu jednego linka do markowych pamieci:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3209

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna mnie to wkurzać codziennie po dwa topic-i pt."...RAM..."

W miejsce kropek wsaw sobie coś !!!! :lol: jakby ciężko było skorzystać z wyszukiwarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna mnie to wkurzać codziennie po dwa topic-i pt."...RAM..."

W miejsce kropek wsaw sobie coś !!!! :lol: jakby ciężko było skorzystać z wyszukiwarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GNEBIC TAKICH i juz to moze nie zakladali by tych topickow na potege :) hie hie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...