josef Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Jak w temacie - ma ktoś tego Minta - chyba taktowane 250/250? Jaka jakość obrazu - b. dobra czy jakieś gó..o. Potrzebuję na gwałt odpowiedzi. Leadtek trochę tańszy - co lepsze :?: Boję się trochę "klonów" - czy są problemy ze sterami do nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 jeżeli chodzi o mint-a który jest oryginalnym ATI w pudełku tej firmy to spoko ale musisz trafić na taki egzemplarz a jeżeli nie to wejdz na http://www.benchmark.pl w opinie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Radeon jest lepszy. Jesli jest orginalny z ATI to bedzie z pamiecia o predkosci 275Mhz. Tak czy inaczej bedziesz mogl sobie go spokojnie podkrecic. GF3 nie jest tak dobra jak Radeon. Drivery to bedziesz mogl uzywac orginalne z ATI. Wszystkie GF3 to klony :P i mozna uzywac driverow (sterownikow) z Nvidia. To samo jest z ATI :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Radeon jest lepszy. Jesli jest orginalny z ATI to bedzie z pamiecia o predkosci 275Mhz. Tak czy inaczej bedziesz mogl sobie go spokojnie podkrecic. GF3 nie jest tak dobra jak Radeon. Drivery to bedziesz mogl uzywac orginalne z ATI. Wszystkie GF3 to klony :P i mozna uzywac driverow (sterownikow) z Nvidia. To samo jest z ATI :wink: To nie może być oryginał - za tani - może być do bani :D - o jakość obrazu tego Minta mi chodzi - osiągi znam więc się proszę nie powtarzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Bierz minta :) also check this out :) http://www.twojepc.pl/artykuly.php?id=mint_radeon_8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Ja mam Radeona i jestem Happy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 :idea: Mint to gowno !! najwieksze jakie moze byc ! szkoda kasy ! :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 nie qpooy ani RADEON'a 8500 ani GF3 Ti500 qp sobie GF4 Ti 4200 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Bierz minta na radeonie jest lepszy od ti500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...