Kszysiu Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam:) niewiedzialem gdzie to umiescic ale zdaje mi sie ze tu;) moj kolega ma zintegrowana karte graficzna ma na plycie iejsce na ddr i na ddr2 w tej chwili ma wlozone tylko 2xddr czy karta bedzie szybsza gdy np. zamiast ddr 266 wlozy sie ddr2 667?? czy predkosc pamieci na karcie tez wzrosnie?? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 czy karta bedzie szybsza gdy np. zamiast ddr 266 wlozy sie ddr2 667?? czy predkosc pamieci na karcie tez wzrosnie??Nie. Może ewentualnie w systemie sie coś polepszyć trochę ale wątpię :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 predkosc pamieci sie nie zmieni?? przecierz zamiast przydzielac RAM o predkosci 266 przydzielaram o predkosci 667... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 To nie chodzi o prędkość a o ilość. Ogólnie zintegrowane układy nie nadają sie do niczego-wiem bo sam używałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 eee to w ten komputer nawet zlotowki sie nie oplaca wkladac;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...