dise Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam, ostatnio zakupiłem na allegro router USR 9003 +NEO i mam z nim 2 problemy. Mianowicie urządzenie zawiesza się raz na dobę ( praktycznie zawsze) . Czytałem na forum że jest na to sposób wgrywając nowy firmware, ale z tego co widzę to firmware na nim jest ostatnim jaki jest na stronce producenta, czyli chyba "najnowszy". Drugi problem to logowanie do internetu , jakoś nie może się połączyć sam z siebie tylko cały czas pisze Negotiating i nic. Muszę w ustawieniach PPPoA włączyć modyfikuj i wtedy zmienia się stan na Aktiv. Nie mam pojęcia dlaczego sam nie wstaje ten router. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pewnie jest uwalony, jeżeli możesz to reklamuj. Kumpel też ostatnio kupił na allegro tego Robotics'a i miał z nim jakieś jaja. Sprzedawca wymienił i po bólu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...