akslow Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Niedawno sprzedalem moje plyte abita kg7raid za 300 zl. I zastanawiam sie nad kupnem Epox 8rda+ I nie wiem czy brac wersje z plusem czy bez. Moja obecna karte mam okazje sprzedac za 100 zl (sb live) wtedy kupil bym z plusem lecz nie wiem cz warto. Ktora karta jest lepsza. SB live ktorego pasiadam to pierwszy SBLIVE Value. Czy soudstorm podobnie jak Sblive posiada efekty ala POP , Concert Hall. Czy ma EAX? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 no zobacz zes pare psotów nizej było na ten temat ... jestes slepy czy robisz na zlosc?? !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior _ Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Bylo bylo Sam zakladalem podobny temat poszukaj -Live 1024 vs dzwiek nforca2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Do Adminow/MOderatorow PRZYKLEJCIE wkoncu jakiegos temata na stale o EP-8RDA/+ moze jakiegos FAQ :idea: ... bo juz sie burdel robi... Ludki postow nie czytaja i w kolko te same pytania zadaja... :? ZROBCIE wkoncu cos z tym... PLEASE :wink: ps. tak odemnie:) jesli masz live`a sprzedaj go doloz do plytki z plusem a napewno sie nie zawiedziesz :D :wink: ... byly wlasciciel SbLive :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam jeszcze pytanie dotyczace Line in na tej plycie czy mozna jakos wyprowadzic drugie wejscie??? Potrzebuje do karty telewizyjnej. A w pierwsze bada podpiete glosniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...