qwaqwa Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam. Zastanawiam się nad zakupem dobrych sluchawek i zrobie to...ale... Mam nastepujacy problem. Moje sluchawki piszczą! Przełączanie sluchawek do przedniego panelu i do tylnego nic nie pomoglo. Piszczenie wzmaga sie UWAGA! przy uzyciu myszki laserowej-przewodowej (uzywana do rozrywki normalnie korzystam bezprzewodową korzystającą ze lasera na podczerwien). Odrywanie myszki od podloza powoduje powrot do swojego "cichego piszczenia". Probowalem ustawic w biosie panel przedni na tryb HI-DEF...ale niewiem nawet czy jest od podlaczony pod ta zintegrowana karte dwiekową. Próbowałem juz na 2 sluchawkach.....ciągle wystepuje pisk Posiadam karte dzwiekową zintegrowana z plytą glowna ASUS P5B-E, czyli chyba nie tak źle. Dobra, wlasnie sprawdzilem ze moje glosniki tez piszcza przy max zglosnieniu. Bardzo prosze o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Dziwna rzecz, sprobuj wyciszyc wszystkie wejscie [czyli wszystko poza 'Wave'] w miskerze systemowym - moze cos to pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TT05 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Powodow moze byc wiele. Zaklucenia z wewnatrz kompa, albo np. brak uziemienia w gniazdku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaqwa Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Odkryłem nowe objawy tego ...... sam niewiem Otóz, Piszczenie/szeleszczenie wzmaga sie podczas wzrostu zuzycia CPU, i.......az glupio to brzmi - przeskakiwanie wskazowki zegarka analogowego w GoogleDesktop. Probowalem wyciszyc wszstko i nic nie zmienilo stanu rzeczy.....co do ustawien na poziomie "regulacja glosnosci" czy "Panel sterowania"- probowalem chyba wszystko. Natomiast co do kwestii uziemienia, spraw czysto technicznych nie umiem- sobie pomóc. Proszę o dalsze ewntualne sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Włącz w BIOSie coś co się zwie "Spread Spectrum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaqwa Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Włączyłem i nic nie pomogło....Cholera a mialem nadzieje Znacie moze jeszcze jakies sposoby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaqwa Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 To moze podpowiecie mi na jakim forum pisac? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaqwa Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 A SRAM NA WAS!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...