mihalo Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) W związku z awariami GG zacząłem używać Mirandy, mam kilka pytań: - jak ziamportować archiwum z gg? i zrobić by było wyświetlane w ten sam sposób? - jak zrobić by info o wiadomości było bardziej widoczne, jak w gg? - po zamknięciu okna rozmowy nie znikały osoby z któymi rozmawiałem? Edytowane 12 Listopada 2007 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Temat o Mirandzie już istnieje - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=61638 1. mHi, archiwum (historia) wyświetlane będzie tak jak ustawisz w History++. 2. Masz do dyspozycji popupy, dźwięki, OSD, lampki klawiatury co tylko zechcesz. 3. Dodać do listy. ;) Była gdzieś opcja żeby automatycznie usuwać/nie usuwać kontakty z poza listy, ale nie pamiętam gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 kurcze wielkie dzięki sorry zem nie zauwazyl tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...