vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Poszukuję zasilacza, którego najchętniej bym opisał trzema właściwościami - cichy, mocny i tani. Granicy cenowej nie ma, ale nie chciałbym czegoś nie do wykorzystania, ani czegoś gdzie za 5% większą moc płacę 200% wyższą cenę. Wstępnie myślałem o Tacensie Supero 500W (tzn. po prostu zauważyłem go w sygnaturce użytkownika BENITO i bardzo mi się spodobał w słabszej wersji), ale cena - 400zł, zwala mnie na kolana. Czy znajdzie się coś tańszego (i koniecznie dość cichego)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Amacrox AX-450PNF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 BeQuiet Straight Power, zasiłka z mojego siga, Amacrox Frei Erde, Corsairy HX/VX/TX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 nie chciałbym czegoś nie do wykorzystaniaNie mam fusów ani kuli do wróżenia i nie wiem jaki masz sprzęt, a co za tym idzie jakiej mocy zasilacza potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 X2 @ 3G 2x1GB 7900GS GZ 2x250gb ale planuję oczywiście modernizację na jakieś c2d, 4gb ram i 88gt lub (w dalszej przyszłości pehryna, yorkfielda czy innego dziada i stosowną graficzkę. i tak patrzę na tego amacroxa... mam aktualnie huntkeya hk350ap i czy w ogóle jest sens wstawiania amacroxa? hk350ap bezproblemowo ciągnie sprzęt, ale jego 14cm śmigło ciche nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 nie ma sensu jak masz HK 350AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Dokładnie, nie ma sensu, chyba że planujesz SLI/CF na dwóch mocnych kartach, co HK też od biedy uciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie prościej wymienić w nim fana? np. na coś takiego: http://www.allegro.pl/item267655512__everc...2_cm_gw_fv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...