Mich_Wie Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 fajny bloczek, poczytalem testy, super sie zapowiadalo... Madtech wprowadzil od oferty no wiec... no i wyslalem zapytanie odnosnie zakupu... chcialem chlodnice bloczek i inne [ciach!]ly... ze wzgledu na to, ze DZIS (wtorek) musialem miec zlozonego i zwodowanego kompa zalezalo mi na czasie... logiczne (chyba tylko dla mnie) jest to, iz jesli cos jest dodane do sklepu to jest to na stanie, chyba, ze ikonka dostepnosci mowi cos innego (tak przynajmniej jest to w sklepach gdzie robie zakupy i w kilku w necie popularnych takze) no wiec ladnie wyslalem zamowienie, skoro maja jako jedyni i bardzo przemila Pani Karolina odpisala ze nie posiadaja tego na stanie i jest tylko na zamowienie, no to ja grzecznie ze chcialbym zamowic bo zalezy mi na czasie bo na wtorek (dzis) musze miec kompa ready... odpowiedz przyszla, a i owszem... DZIS!!! ze jak zamowie w sklepie to oni zamowia i od tego czasu 7 dni i bedzie _moze_ dostawa... i jeszcze jakze prawdziwy dopisek: "Nie bede brala na stan czegos, co mi pozniej nie zejdzie:/" szkoda ze netykieta zabrania mi klnac... ale jesli taki poziom maja miec sklepy w Polsce po wejsciu do UE... to ja ich serdecznie pier$%%$^ wiec calemu MadTechowi zycze naprawde udanego, przyszlego zycia, zdecydowanie NIE bede tam robil zakupow nawet jesli beda mieli wybrany przezemnie towar jako jedyni na swiecie... bo jak sie pozniej okaze pewnie nie beda go mieli... i dodatkowo nie bede polecal tego sklepu, poinformuje o cudnej niedoszlej transakcji gdzie tylko bede mogl... moze wtedy zmienia polityke prowadzenia firmy... widac funkcja w sklepie "towar na zamowienie" lub glupie dopisanie do opisu produktu tego zdania przerasta obsluge techniczna... no chyba, ze nie chca pokazac, ze zamiast duzej firmy jak sie widac wszedzie kreuja sa malutka dwu osobowa firma przerzucajaca 2kg paczuszki na zamowienie konkretnego klienta... towar zamowilem, gdzie indziej, moze nie dokladnie to samo co chcialem, ale kompa mam zwodowanego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Podejście sklepu do klienta żenujące, ale co do bloczku to może nawet dobrze się stało bo ten enzotech poza wyglądem nie imponuje: http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...mp;postcount=15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 ciekawe na ilu forach jeszcze to samo przeczytam o0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja np przegladam tylko Purepc i podejrzewam, ze nie jestem jedyny, ktory przeglada tylko jedno forum, tak wiec dobrze, ze ktos informuje innych na co uwazac w roznych miejscach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...