kReCiK333 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 chce kupić szybko monitorek do końca listopada :) cena do 1300zl góra. Mętlik mam ogromny w głowie nie mam wogule pojęcia co wybrać!! :blink: najbardziej sie przymierzam do szajsunga choć dużo czytałem na forach że można trafić na którąś z tych 4gorszych matryc. Podobno LG od niego lepszy? Gateway też sie troszkę zastanawiam ale jak takie odrzutki są z USA więc nie ma co kupować i się podpalać chyba żeby od razu odsyłać a chcę mieć porządny monitorek :) ASUS natomiast cena 910zł rewelacyjna parametry też w miare. O Iiyamach już nie wiem co napisać sami mi doradźcie :wink: Z góry dzięki za odpowiedź i pzdr :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Na obecna chwile spokojnie mozesz kupic Samsunga 2232BW, swietny wybor do ogolnych zastosowan, multimediow i gier, chyba ze szukasz czegos na innej matrycy to ja nie polecam raczej gatewaya, chyba ze jestes hazardzista, wolabym doplacic i wziazc Samsunga 215TW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kReCiK333 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Na obecna chwile spokojnie mozesz kupic Samsunga 2232BW, swietny wybor do ogolnych zastosowan, multimediow i gier, chyba ze szukasz czegos na innej matrycy to ja nie polecam raczej gatewaya, chyba ze jestes hazardzista, wolabym doplacic i wziazc Samsunga 215TW na spva mnie nie stac :P nad samsungiem sie zastanawiam choc o co 2 osoba radzi LG.. niewiem juz sam nic :P a 226bw od cw duzo sie rozni? bo parametry te same tylko ta cena wyzsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...