Skocz do zawartości
kReCiK333

226cw? L226wa-wn? Gateway 2185w? Asus Mw221u ?

Rekomendowane odpowiedzi

chce kupić szybko monitorek do końca listopada :) cena do 1300zl góra. Mętlik mam ogromny w głowie nie mam wogule pojęcia co wybrać!! :blink: najbardziej sie przymierzam do szajsunga choć dużo czytałem na forach że można trafić na którąś z tych 4gorszych matryc. Podobno LG od niego lepszy? Gateway też sie troszkę zastanawiam ale jak takie odrzutki są z USA więc nie ma co kupować i się podpalać chyba żeby od razu odsyłać a chcę mieć porządny monitorek :) ASUS natomiast cena 910zł rewelacyjna parametry też w miare. O Iiyamach już nie wiem co napisać sami mi doradźcie :wink: Z góry dzięki za odpowiedź i pzdr :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na obecna chwile spokojnie mozesz kupic Samsunga 2232BW, swietny wybor do ogolnych zastosowan, multimediow i gier, chyba ze szukasz czegos na innej matrycy to ja nie polecam raczej gatewaya, chyba ze jestes hazardzista, wolabym doplacic i wziazc Samsunga 215TW

na spva mnie nie stac :P

nad samsungiem sie zastanawiam choc o co 2 osoba radzi LG.. niewiem juz sam nic :P a 226bw od cw duzo sie rozni? bo parametry te same tylko ta cena wyzsza :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi