baranek11 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam. Glowne kryterium, ktore sobie zalozylem, to przede wszystkim dobra wentylacja obudowy, tak wiec min wiatraki 120mm z przodu i z tylu + ewentulnie jakies u gory, z boku...i tak przegladajac rozne oferty w oko wpadly mi m.in Antec Nine Hundred, Cooler Master Mystique i cala gama bud od Thermaltake'a... chcialbym abyscie pomogli mi wybrac dobra obudowe, z mozliwie jak najlepsza wentylacja w srodku, w kolorze czarnym (z oknem plexi najlepiej)... w cenie gdzies do +/- 500 zl :) moj konfig: C2D E6750, Scythe Mugen, P35C-DS3R, 2*1GB 800 Mhz Patriot, Galaxy 8600GE, WD Caviar 500GB, Chieftec 450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraman Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Glowne kryterium, ktore sobie zalozylem, to przede wszystkim dobra wentylacja obudowy, tak wiec min wiatraki 120mm z przodu i z tylu + ewentulnie jakies u gory, z boku...i tak przegladajac rozne oferty w oko wpadly mi m.in Antec Nine Hundred, Cooler Master Mystique i cala gama bud od Thermaltake'a... chcialbym abyscie pomogli mi wybrac dobra obudowe, z mozliwie jak najlepsza wentylacja w srodku, w kolorze czarnym (z oknem plexi najlepiej)... w cenie gdzies do +/- 500 zl :) moj konfig: C2D E6750, Scythe Mugen, P35C-DS3R, 2*1GB 800 Mhz Patriot, Galaxy 8600GE, WD Caviar 500GB, Chieftec 450W. http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=2131 lub http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=1477 Edytowane 16 Listopada 2007 przez zaraman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 w tej cenie jest bardzo duzo fajnych obudów... np Aerocool ZeroDegree, CoolerMaster Dominator (rc-690) <-- bez okna podałem tańsze budy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Generalnie pakowanie się w bude za ponad 5 paczek to lekka przesada(ale jeśli chcesz zgasić jape innym, jak powiesz, że masz w obudowie 8 wiatraków. To proszę bardzo :) ).... Ten CoolerMaster rc-690 wydaje się być naprawde dobrą propozycją. Zresztą zobacz 2-4 tematy niżej ("obudowa do 3 paczek"). Sam ją dziś zamówiłem i wiem, że będę z niej zadowolony. Pozatym na co komu obudowa z oknem skoro i tak patrzymy na monitor, a nie na obudowe :D. PS: nie masz bardzo grzejącego się i prądożernego komputera. Edytowane 16 Listopada 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 pradozerny moze teraz nie jest, ale po o/c przydaloby sie miec troche wiaterku w obudowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 pradozerny moze teraz nie jest, ale po o/c przydaloby sie miec troche wiaterku w obudowie :)Chcesz wiaterek to sie grochówki najedz http://icrontic.com/articles/pc_airflow_heat_cooling_guide Wystarcza ci 2 wentylatorki na gorze i z tylu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...