JaX_CCC Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszystkich Kupiłem za śmieszne pieniądze TV Panasonic 42" model th-42pw6 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:17jRdS...c/th-42pwd6.jpg kolega mi go z GB przywiózł a kupił go na ebayu :) Otóż telewizor jest 'goły' tzn. sam TV bez okablowania i instrukcji. Nie wiem jak go podłączyć do sygnału TV :unsure: Ma takie złącza: Audio IN: R i L - czerwony i biały S_Video IN Video IN oraz Video Out PC IN - czyli VGA 15pin + dźwięk Serial - wtyczka 9pin :unsure: Złącze 'Video In' ma 2 wystające czopy po bokach, takie jak ma wtyczka kabla koncentrycznego jakim kiedyś (czasem teraz) łączony kompy w sieć. Mój kabel antenowy nie ma wcięcia na te czopy więc ni jak nie wchodzi :angry: :mur: Mam w domu parę przewodów antenowy :D S_Video -> S_Video Euro -> Euro Euro -> cinch ale ten pożyczyłem sąsiadowi na wieczne oddanie... Gdybym do odtwarzacza video podłączył go to bym miał sygnał TV z niego bo antena jest podłączona do video a w nim są 2 wyjścia: antenowe i euro ani to ani to nie pasuje do TV. :-| Jakie przewody/przejściówkę powinienem zakupić aby odpalić plazmę :rolleyes: Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...