net-land Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam Mam pytanie. Potrzebuje kupic nowe zasilacze. Ostatnio zmieniłem w kafejce troche podzespołow i wyglada to teraz tak: Plyta Gigabyte ga P31 ds3, CD e2140, 7600gt, 1gb ram. Mam w komputerach jakies syfy 350 wat Colorshit. W kilku mam iboxy 350. Wiem ze to nie sa za dobre zasilki. Dlatego szukam czego s w miare sensownego to tych configów. Procki napewno bede chcial krecic. No i na przyszlosc pewnie lepsza grafa pojdzie plus dodatkowy ram, Pewnie zainwestował bym przy jednym kompie w cos dobrego ale to jest 12kompow wiec cena robi sie dosc duza. Myslalem nad modecom mc 350wat bo ponizej 100zł ale czy o dobry zasilacz? Z kolei za 118 w apollo mozna kupic ten sam model ale 400w. Jak myslicie wystarczy to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 mc 400 świat z głową, stabline zasilacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 wersja Modecom MC 350W w zupełnosci do zestawu starczy, do podkręcania i późniejszej rozbudowy również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...