Skocz do zawartości
grigoriii

Kabel Usb-usb Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam kabel USB-USB do przesyłu danych pomiędzy komputerami który kiedyś działał na moim PC bez problemów no ale niestety nic nie trwa wiecznie. Jakiś czas temu przestał działać mi ten kabel a mianowicie po podłączeniu go do komputera wyskakuje dymek że instaluje nowy sprzęt i uruchamia się okienko programu EasyCopyNet i gdy podłącze drugi komputer to ma się to okienko podzielić na dwa żeby mozna było przesyłać pliki ale niestety nic się nie dzieje. A tak poza tym to po odłączeniu kabla okienko powinno zniknąć ale nie znika a w dodatku się komputer zamula tzn. nie mogę np włączyć ppm właściwości w mój komputer a także nie chce się wogóle komputer wyłączyć po prostu znikają ikony z pulpitu ale się nie wyłącza i wyskakują jeszcze jakieś błędy typu runddl. A z innej strony znowu jak wepne kabel i właczy się okienko EasyCopyNet i je zamknę a póżniej chce włączyć EasyCN a mój komputer to pisze mi Runtime Error (i coś tam Microsoft Visual C++). Aha i jeszcze co gorsze to zrobiłem formata i nic dalej to samo. No i oczywiście ten sam kabel działa elegancko na wszystkich innych komputerach. Ale się rozpisałem, jakie są wasze przemyślenia w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi