pm2z Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 witam, wlasnie kupilem dell d600 i tez mam problem z uruchamianiem. wciskam przycisk power i wszystko idzie OK, ale po dluzszej pracy (1h), gdy laptop jest juz cieply od spodu i go wylaczam i probuje znowu wlaczyc to zapalaja sie lampki i gasna. Probowalem tak wiele razy i czasem dalo sie go uruchomic (tak 1 na 10). Pozniej ostygl i znow sie ladnie wlacza... co to moze byc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pm2z Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 witam, wlasnie kupilem dell d600 i tez mam problem z uruchamianiem. wciskam przycisk power i wszystko idzie OK, ale po dluzszej pracy (1h), gdy laptop jest juz cieply od spodu i go wylaczam i probuje znowu wlaczyc to zapalaja sie lampki i gasna. Probowalem tak wiele razy i czasem dalo sie go uruchomic (tak 1 na 10). Pozniej ostygl i znow sie ladnie wlacza... co to moze byc??? sprawa rozwiazana i zapytanie jest juz nieaktualne --> sprzedawca (komis) wymienil mi laptop na inny (tez dell d600) i juz nie ma tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...