Skocz do zawartości
-cobo-

Problem Z Razer Lachesis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam problem z myszką Razer Lachesis.

Sprzęt kupiłem miesiąc temu i od razu pojawiły się problemy.

Od czasu do czasu kursor odskakiwał jak przy tanich myszkach.

Korzystałem ze zwykłej podkładki, więc moim zdaniem to mógł być problem.

Kupiłem więc podkładkę Razer eXactMat. Przychodzę do domu i ...

... jeszcze gorzej niż poprzednio. Kursor ucieka co chwila na boki i nie da się z tego korzystać.

Myszkę wysłałem do serwisu i po kilku dniach dostałem nową. Chwilę po podłączeniu okazało się, że jest ten sam problem (na podkładce Razera). Kupiłem dzisiaj zwykłą materiałową podkładkę i już jest lepiej, ale taka podkładka nie nie nadaje się na porządne granie.

Stąd moje pytanie: czy ktoś korzystał z Lachesis i zna problem?

Jaka podkładka pasuje do tej myszki (jeśli nie razera :/)?

Co można zrobić, żeby było dobrze?

Proszę o wypowiedzi praktyków, a nie teoretyków.

Pozdrawiam

-cobo-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam go na QCK i podskakuje od czasu do czasu, strasznie to denerwuje, ale trzeba jednak zaczekać na nowy firmware, w sumie to dobrze że napisałeś bo już sie nosiłem z zakupem 4 podkładki do niej żeby tylko dobrze działała :?

Powiedz może jeszcze czy masz czasami problem z kiepskim startem tej myszki, u mnie się coś takiego ostatnio pojawiło, trzeba ją odpiąć i podpiąć jeszcze raz... w innym wypadku rusza się całkiem nie w tą stronę co trzeba - kompletnie wariuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi