Skocz do zawartości
czarny005

GeForce 2 MX 200 32 RAM

Rekomendowane odpowiedzi

no wiesz... nie wszyscy wiedza ze zludzenie ruchu jest przy ok.21 klatkach (ktore spokojnie mozna na minimalnych ustawieniach na tym sprzecie osiagnac) a nie przy minimalnych 100... :roll:

taaa.... jak na buty postaci patrzysz chyba...

jak mówimy o płynnej grze to trza Ci wiedzieć, że...

jeśli w normie masz 40 Fps... to spox... oznacza to, ze jeżeli na ekranie zamota się kilka postaci...efektów czarów...etc... to fps nie spadnie poniżej 25 klatek na sec... wgrach trza miec rezerwe....

jak masz normalnie 21 fps to zapewne w stresie niecałe 12... a to juz nic wspólnego z płynnością nie ma....

a tak bdw to ja juz napisałem wcześniej... Morowind to nie jest gra w którą warto grać na takim sprzęcie... szkoda jej poprostu...

Jest piękna graficznie... i pozbawiać ją tego uroku tylko po to aby "zaliczyć następną gre" mija się z celem... lepiej poczekać.. odłożyć ją na półkę.... na serio... warto czekać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys mojemu kumplowi zepsuła się karta (prolin gf4 mx440) to porzyczylem mu na jakis czas Rive tnt2 m64 , no i nawet sobie troche pograk , oczywiscie rivka byla extrem overclocked bo z 125/125 na 180/200 , a to wszystko przy 10ns :lol: pamieciach hyundai :) a firmy nie znam - jakis no-name

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...