tomaszko Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jakiś czas temu wszedł mi do Windowsa jakiś robak. Mieszał strasznie w systemie bo za każdym razem jak uruchamiałem Windowsa to wykrywał jakieś nowe urządzenia i wogóle cuda się działy. Teraz jakoś to się uspokoiło bo robaka nie znalazłem robiłem skany i nic nie było. Teraz zostało tylko długie uruchamianie się Windowsa i przy uruchamianiu wchodzenie do wyboru konta użytkownika mimo że jest tylko jedno (tzn. w kontach użytkowników widoczne jest jeszcze ASP.NET Machine...) Jest jeszcze problem ale nie wiem czego to wina bo mam to od początku a mianowicie na pasku w aktywnych programach pokazuje się ikonka bezpiecznego usuwania sprzętu, jak klikam to jest tam urządzenie realtek Wireless czyli zintegrowana karta sieciowa na płycie głównej. Mam Asusa P5W DH Deluxe. Logi: HiJackThis: http://wklej.org/id/4115fca481 Combofix: http://wklej.org/id/27d71b0bde Z góry dziękuję za wszelkie rady i wszelką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 W logach nic nie ma, a to co napisales to nie żadne problemy, tak ma byc. Czy masz przydzielony adres ip do tej karty sieciowej? Jak nie masz to windows moze dluzej startowac ale to juz nie ma zwiazku z tematyka tego dzialu forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 A co zrobić żeby nie pokazywał się ekran wybierania konta użytkownika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Zmienic sposob logowania w Panelu Sterowania -> Konta uzytkownikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...