enigma_pl Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam, czy istnieje jakiś sposób aby za pomocą konsoli odzyskiwania systemu i wiersza poleceń dodać wyeksportowany wcześniej do pliku .reg jakiś klucz do rejestru? Muszę poprostu jakimś sposobem dodać do rejestru systemu plik *.reg. Nie mogę tego zrobić za pomocą trybu awaryjnego, nie mogę za pomocą zwykłego trybu. Z aplikacji Windowsowych mam do dyspozycji tylko i wyłącznie wiersz poleceń uruchamiany z oryginalnego dysku Windows XP. Z góry dziekuję za szybką pomoc. PS Oczywiście nie muszę korzystać z aplikacji MS, mogą być innerozwiązania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Moze: reg import NazwaPliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie mogę tego zrobić za pomocą trybu awaryjnego, nie mogę za pomocą zwykłego trybu. Moze: reg import NazwaPliku problem juz nieaktualny - nie poradzilem sobie i musialem przeinstalowac system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...