lorico Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Witam Chciałem sie zapytać czy ten zasilacz http://www.allegro.pl/item272619308_topowe...wydajnosc_.html wystarczy na karte GF 8600 GT 256mb i proc: Intel duo 2core 2,13Ghz ram: 2GB płyta główna: Asrock 775Dual-VSTA nie wiem co jeszcze podac. Może znacie jakies inne ktore mi polecicie. Bede bardzo wdzieczny. Edytowane 27 Listopada 2007 przez lorico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Starczy, poza tym ten zestaw spokojnie pociagnie każdy markowy 350W, np. Chieftec i Modecom MC lub Amacrox 400 (350W mocy ciągłej) są z nich najtańsze i sa dosć ciche. Edit: jak chcesz maksymalnie wyciszyć to kieruj się w strone BQT Straight Power i Seasoników, ale pamiętaj komputer jest tak głośny jak jego najgłośniejszy element. Jak zależy na dobrej wentylacji to weź Chiefteca 400W, szum jest znaczny, ale sam jest w stanie schłodzić komputer. Edytowane 27 Listopada 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorico Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 wielkie dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Żeby nie zakładać nowego tematu dopiszę się tutaj. Prosiłbym pana BENITO o opinię. Czy zasilacz Chieftec 360W ( nie pamiętam dokładnie modelu ,bo to znajomego) pociągnie oto taki zestaw? Asus A8N5X Athlon64 3000@ 2400 mhz 1GB RAM Asus Radeon x1950PRO 256. Tyle informacji tylko dostałem. Nie wiem czy karta jest kręcona ,ale chyba jednak nie ,bo one dość słabo się kręcą. Z tego co wiem te radki są dość prądożerne i to z jej powodu kumpel ma wątpliwości czy podłączać do tego zasilacza czy kupić mocniejszy. Edytowane 28 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Żeby to wszystko chodziło na szefie HPC 360 to trzeba by czymś dociążyć linię +5v ale powinno bez OC pójść. Więcej ci nie wywróżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...