Gość CBZ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jadl ktos kiedys ? ;] Tego smaku nie da sie opisac, cos wspanialego, niebywalego :) Ja sie ostatnio zajadam w pracy, kiedy tylko moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 uaa to cos takiego? owoce morza mhm... napisz o nich cos jeszcze bo narobiles mi smaku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dokladnie :] Przysmarzane z jednej jak i z drugiej strony tylko kilka chwil na patelni do zarumienienia. Posypujemy je pieprzem i sola z jednej strony, a nastepnie kladziemy na patelnie z rozgrzana oliwa. Oliwa musi byc bardzo goraca :] Mieso wyglada niczym kawalek kurczecej piersi ;] Po prostu moge Ci polecic, sam ocenisz ich walory smakowe wzgledem siebie [; Nie jest to nic trudnego, mozna spokojnie przygotowac w domu. Nie wiem jak ksztaltuje sie ich cena w Polsce. U mnie ponoc 15Ł/kilogram. Tak, czy inaczej - oplaca sie, niebo w gebie, a pozniej usmiech :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 uaa to cos takiego? owoce morza mhm... napisz o nich cos jeszcze bo narobiles mi smaku ;]na tym 2 zdjeciu wygldaja jak piersi kurczaka pokrojone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 no to teraz bede chodzil po sklepach w tym moim malym miescie i szukal przegrzebków ;p oby udalo mi sie je znalezc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 tyle że przegrzebki u nas dawno wyginęły a w morzu płn ich jeszcze kupa została ... poza tym do kupienia w sklepach.... u mnie są:twisted: a ja je robię na surowo z fetą grecka w oliwie, oliwkami, czosnkiem, pieczarkami i korniszonami marynowanymi i troszkę brokułów ... dobry miks... ale co kto woli :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...