Tical Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Witam Pisalem juz o moim problemie chociazby tutaj, tymczasowo mam inne pamieci, o ktorych pisalem tez tutaj, wiec pytam sie Was o zdanie - jakie pamieci polecacie mi wziac, ale biorac pod uwage tylko 2x2GB. Cena oczywiscie gra role bo w cenie w jakiej nabylem 2 m-ce temu Geile 4x1GB teraz w tej cenie musze nabyc 2x2GB. Znalazlem na forum temat o 2x2GB, ale rozmowa tam przewijala sie tez na temat "wez 4x1GB, bo lepszy oc, bo lepsza cena itd", dlatego zaznaczam, ze jestem skazany na 2x2GB :angry: Co polecacie? Geil? Patriot? Ocz? Kingston? Moge jedynie dodac, ze jesli bede je krecil to za jakis czas, kiedy gry beda tego wymagac bo teraz moj config nie sprawa mi problemow z wydajnoscia. Prosze tylko o typy nt 2x2GB i z gory dzieki za propozycje. Edytowane 29 Listopada 2007 przez Tical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Moim typem jest G.Skill 2x2 1000 Mhz cl5 na które właśnie czekam. Napięcie to 2.0-2.1V Idą normalnie na 1100 cl5 przy 2.1V - koszt 470 zeta Można jeszcze wziąć Geile 1066 cl5 ale kosztują już 700 zeta. Mówię tu o cenach w newegg.com Edytowane 29 Listopada 2007 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tical Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Nie nie, te Geile to za drogie...mysle tu o kwocie 500-550pln za komplet. Edytowane 29 Listopada 2007 przez Tical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 No to nic lepszego raczej nie znajdziesz chyba że jakieś 800-tki na allegro itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tical Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Jakis tam wybor tam, tylko chcialbym wiedziec, w ktora firme/model sie kierowac? click click 2 Edytowane 29 Listopada 2007 przez Tical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Bierz gskill 1000 albo coś z muszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...