Skocz do zawartości
gregorypeg

Nie Mogę Pisac Literki " ć "

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich , prosze o pomoc . Mam laptopa Acer TRAVEL MATE 7520 , karta grafiki ATI RADEON XPRESS 1250 . Mój problem polega na tym , że nie mogę pisac literki " ci " jak naciskam alt+c to wyskakuje mi ATI CATALYST CONTROL CENTER . mam już tego dośc jak można to zmienic żeby pisało mi " ci "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich , prosze o pomoc . Mam laptopa Acer TRAVEL MATE 7520 , karta grafiki ATI RADEON XPRESS 1250 . Mój problem polega na tym , że nie mogę pisac literki " ci " jak naciskam alt+c to wyskakuje mi ATI CATALYST CONTROL CENTER . mam już tego dośc jak można to zmienic żeby pisało mi " ci "

Wchodzisz do Catalist Control Center (klikasz na ikonkę ati w tray`u) -> zakładka hotkeys -> odznaczasz enable hotkeys.

Powinno pomóc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co dzieki za szybka odpowiedz , ale czy mógłbyś mi to troszke rozpisać . Nie bardz rozumiem ? :oops:

naciskasz alt+c -> wyskakuje Ci Control Center. Na gorze masz zakladki szukaj hotkeys. Klikasz na nie -> wyszukujesz frazy enable hotkeys -> odznaczasz ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naciskasz alt+c -> wyskakuje Ci Control Center. Na gorze masz zakladki szukaj hotkeys. Klikasz na nie -> wyszukujesz frazy enable hotkeys -> odznaczasz ja.

i tu jest problem , ja nie mam tej zakładki , jak naciskam alt+c to wyskakuje control center , ale ja mam tylko zakładki , wktórych można zmieniac tylko i wyłącznie rozdzielczość monitora . Nic takiego nie mam . Juz byłem u jednego magika , to tak mi narobil , że musiałem instalować viste raz jeszcze !! On tez powiedzial ze nigdy takiego czekos nie widzial i ze tego nie da sie zrobic !! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

No to odinstaluj całkowicie sterowniki catalist + sterowniki obrazu ATI /panel sterowania /dodaj/usuń programy i potem przy powtórnym uruchomieniu zainstaluj wyłącznie sterowniki do obrazu (opisane na stronie ATI jako "Display Driver Only" np te: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...32_dd_54440.exe

Pozdrawiam

P.S. sterowniki do obrazu oczywiście wczesniej pobierz i rozpakuj :)

Edytowane przez abecadlo
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

No to odinstaluj całkowicie sterowniki catalist + sterowniki obrazu ATI /panel sterowania /dodaj/usuń programy i potem przy powtórnym uruchomieniu zainstaluj wyłącznie sterowniki do obrazu (opisane na stronie ATI jako "Display Driver Only" np te: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...32_dd_54440.exe

Pozdrawiam

P.S. sterowniki do obrazu oczywiście wczesniej pobierz i rozpakuj :)

tak właśnie zrobił wtedy magic . Odinstalował wszystko i nie mógł nic zainstalowac . Probowal tez tylko driver only , pozniej wszystko !! i nic nie działoło , mósiałem zainstalowac viste raz jeszcze . jak zainstalowalem viste to przez jakis czas ć działoło az do wczoraj - znow ie dziala .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...