gregorypeg Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich , prosze o pomoc . Mam laptopa Acer TRAVEL MATE 7520 , karta grafiki ATI RADEON XPRESS 1250 . Mój problem polega na tym , że nie mogę pisac literki " ci " jak naciskam alt+c to wyskakuje mi ATI CATALYST CONTROL CENTER . mam już tego dośc jak można to zmienic żeby pisało mi " ci " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich , prosze o pomoc . Mam laptopa Acer TRAVEL MATE 7520 , karta grafiki ATI RADEON XPRESS 1250 . Mój problem polega na tym , że nie mogę pisac literki " ci " jak naciskam alt+c to wyskakuje mi ATI CATALYST CONTROL CENTER . mam już tego dośc jak można to zmienic żeby pisało mi " ci "Wchodzisz do Catalist Control Center (klikasz na ikonkę ati w tray`u) -> zakładka hotkeys -> odznaczasz enable hotkeys. Powinno pomóc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorypeg Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Wchodzisz do Catalist Control Center (klikasz na ikonkę ati w tray`u) -> zakładka hotkeys -> odznaczasz enable hotkeys. Powinno pomóc ;) wiesz co dzieki za szybka odpowiedz , ale czy mógłbyś mi to troszke rozpisać . Nie bardz rozumiem ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 wiesz co dzieki za szybka odpowiedz , ale czy mógłbyś mi to troszke rozpisać . Nie bardz rozumiem ? :oops:naciskasz alt+c -> wyskakuje Ci Control Center. Na gorze masz zakladki szukaj hotkeys. Klikasz na nie -> wyszukujesz frazy enable hotkeys -> odznaczasz ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorypeg Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 naciskasz alt+c -> wyskakuje Ci Control Center. Na gorze masz zakladki szukaj hotkeys. Klikasz na nie -> wyszukujesz frazy enable hotkeys -> odznaczasz ja.i tu jest problem , ja nie mam tej zakładki , jak naciskam alt+c to wyskakuje control center , ale ja mam tylko zakładki , wktórych można zmieniac tylko i wyłącznie rozdzielczość monitora . Nic takiego nie mam . Juz byłem u jednego magika , to tak mi narobil , że musiałem instalować viste raz jeszcze !! On tez powiedzial ze nigdy takiego czekos nie widzial i ze tego nie da sie zrobic !! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abecadlo Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Witam, No to odinstaluj całkowicie sterowniki catalist + sterowniki obrazu ATI /panel sterowania /dodaj/usuń programy i potem przy powtórnym uruchomieniu zainstaluj wyłącznie sterowniki do obrazu (opisane na stronie ATI jako "Display Driver Only" np te: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...32_dd_54440.exe Pozdrawiam P.S. sterowniki do obrazu oczywiście wczesniej pobierz i rozpakuj :) Edytowane 29 Listopada 2007 przez abecadlo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorypeg Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, No to odinstaluj całkowicie sterowniki catalist + sterowniki obrazu ATI /panel sterowania /dodaj/usuń programy i potem przy powtórnym uruchomieniu zainstaluj wyłącznie sterowniki do obrazu (opisane na stronie ATI jako "Display Driver Only" np te: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...32_dd_54440.exe Pozdrawiam P.S. sterowniki do obrazu oczywiście wczesniej pobierz i rozpakuj :) tak właśnie zrobił wtedy magic . Odinstalował wszystko i nie mógł nic zainstalowac . Probowal tez tylko driver only , pozniej wszystko !! i nic nie działoło , mósiałem zainstalowac viste raz jeszcze . jak zainstalowalem viste to przez jakis czas ć działoło az do wczoraj - znow ie dziala . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 run>msconfig>usługi> odznaczasz Ati HotKey i gra muzyka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...