TeLe Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam te głośniki od jakiegoś czasu i tak naprawdę nie sprawdzałem ich możliwości aż do dzisiaj.Dajac 2/3 mocy pokrętłem głośniki straszliwie 'buczą' i przebijają...Ma ktoś pomysł co z tym może być albo jak to naprawić?Dzieje się tak nawet gdy nie mam włączonego winampa, wystarczy ze dam 2/3 mocy i zaczyna się straszliwe buczenie... Karta dzwiękowa to integra na Abicie ab9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Podepnij głośniki do innego gniazdka niż komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Spróbuje je podpiąć do wieży, ale to jutro.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Pożyczyłem od kumpla SB LIVE!, karta chyba 6cio letnia a daje dużo lepszy dźwięk od integry.Buczenie ustało, bass jest głębszy i czystszy:D Nawet szumienia nie ma gdy dam głośniki i bass na max.Zdaje się że muszę zakupić nową dźwiekówke:) Przepraszam za podwójny post. Co możecie polecić do 100zł(z przesyłką)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 do takich "glosnikow" live5.1 za 30zl:) wiecej szkoda kasy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiltel Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Co możecie polecić do 100zł(z przesyłką)? Audigy 2 (Sb0240) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...