suchar21 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam jestem tu nowy nazywam sie Mariusz czesc. Kupilem wczoraj pierszego w zyciu laptopa acera aspire 5720G tak mi doradzili w sklepie i tera zaczynaja sie schodki chcem wywalic viste i wzucic domowego xp i niemoge zformatowac go wzucam plytke robi sie przez chwile sciaga sobie potrzebne sterowniki i wyskakuje komunikat o tresci : Instalator nie znalazl zadnych stacji twardych dyskow zainstalowanych na tym komputerze sprawdz czy wszyskie stacje twardych dyskow sa zasilane, a takze czy konfiguracja urzadzen zwiazanych z dyskiem jeste poprawna. W tym celu moze byc konieczne urochomienie dostarczanego przez producenta oprogramowania diagnostycznego lub instalacyjnego. Kto mi pomoze z tym problemem zeby wzucic xp. Dziekuje pozdrawiam Mariusz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Hmm, od czego by tu zacząć?... Po 1: powiedz mi, czym się różni ten topic http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=250998 od tego, który właśnie stworzyłeś? Pomijam już to, że jest praktycznie jeden nad drugim? Po 2: czy znaki interpunkcyjne, nasze rodzime ą, ę etc. i poprawna pisownia są Ci obce? Jak można walić babole pokroju wżucić?? Po 3: czy wiesz, ze na forum ZANIM napiszesz posta to używasz wyszukiwarki, żeby znaleść czy ktoś przypadkiem wcześniej już tego problemu nie poruszył? Bo na moje oko, wszystko o co pytasz już było (ten problem z komunikatem to obecność dysku SATA). Po 4: sam widzisz zatem, że temat ten ewidentnie kwalifikuje się do zamknięcia, a Ciebie do załapania się na pierwsze w życiu %. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...