Karoloziom Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Chciałbym wymienić sobie soft w odtwarzaczu, bo z tym mam już trochę problemów. Kiedyś miałem program producenta, ale dziś już go nie mogę znaleźć w Internecie.Mój model to Thomson Lyra M100E512KSW. I jeszcze takie pytanko - czy istnieją takie softy z polskim menu? Pozdrawiam i proszę o pomoc. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Karoloziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Możesz opisać te usterki?? Bo rzadko zdarza się by soft rozwiązywał jakieś większe problemy z odtwarzaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoloziom Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 czasem gdy go podpinam nie przełącza w tryb wysyłania plików tylko się włącza normalnie, i nie czyta mi plików zapisanych w ścieżce dłuższej niż jeden katalog tzn. że np. robie katalog "muzyka" i w tym katalogu "wykonawca " i mi nie czyta pliku dopiero gdy jest w folderze muzyka i mam taki nieporządek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...