gaz Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Generalnie poszukuje plyty microATX pod Amd do wydajnego komputeraz desctop graficznego, chetnie cos nowego- na rynku nie widzialem nic konkretnego ale rzucil sie w oczy - Chaitech 7NIL1 nForce2-SPP Czy ktos posiada cos takowego? Mozecie polecic?. Chodzimi glownie o stabilnosc, oraz w miare dobra podkrecalnosc? Moze jednak cos innego jako mATX? http://sklep.barwkomp.pl/opisP.php?kodprod=PLCHA7NIL1 promocja 399zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 właśnie takie coś szukałem robię fajnego moda tylko nie miałem małej płyty na nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Tak troche jest za mala nawet - strasznie niewielka odgleglosc miedzy socketemA a wiatrakiem na chipsecie :o Ale plytka po bardzo rozsadnej cenie...wydajnosc chyba podobna jak wszystkie inne NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Plytka jest mala to fakt. Jednak wyddajnosc jest troszke nizsza ale zblizona. W pracy u ojca cos takiego jeden koles ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 NForce2 to NForce2 - jesli wszystkie plyty chaintecha sa na rownym wysokim poziomie to dlaczego ta jest gorsza :] Do tego interesuje mnie zakres napiec ustawianych w biosie i mozliwosci zmiany w biosie mnoznika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 7NIL1 to po prostu 7NJL1 z mniejszą ilością PCI i generalnie wykastrowany 7NJS ja bym brał - spox płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...