jin Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Witam wszystkich... Na wstepie chcial bym przprosic niektorych stalych uzytkownikow za zasmiecanie 4um tematami ktore moze juz byly, ale nie mialem sie do kogo z tym zwrocic a sam nie jestem pewien. Tak wiec planuje zlozyc sobie kompa z nastepujacych czesci: -Athlon XP 1700+ seria AXDA1700DUT3C -2xTwinMos DDR 256MB/333 (dualDDR) -cooler Colorful "First Eye" Cooper chce zaznaczyc, ze mam zamiar podkrecac proca nie wyciskajac z niego 7-potow :) a moje pytanie brzmi ktora plyta ? Jesli to nie problem, a domsylam sie ze dla wiekszosci zapalonych overclockerow nie jest to problem...prosze o mozliwie zrozumiala odpowiedz ;) Z gory dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Jeżeli jak napisałeś nie chesz wyciskać z proca 7-potów to weź Asusa, z Epoxem nie ma problemów ale po ilości postów jakie się ostatnio pojawiły można wnioskować że wielu ludzi nie potrafi jej poprawnie skonfigurować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jin Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jeszcze jedno pytanie: Te procki AMD z serii AXDA sa z roznych tygodni czy to ma duzy wplyw na ich podkrecalnosc ? Btw:prosze o wypowiedzi na temat plyty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Co do procków to ważna jest seria i tydzien produkcji. Najsłabiej (teoretycznie) podkręca się JIUCB, potem JIUGB a najlepiej JIUHB i rzadko spotykana (w 1700+) AIUHB. Co do tygodnia produkcji to cieżko powiedzieć ale warto brać JIUHB0251, JIUHB0302. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jin Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 no dobrze w takim razie jesli bede zamawial procesor w www.sirius.pl co trzeba zrobic aby dostac procesor o oznaczeniu JIUHB ?? Bo jesli to jest przypadek jaki sie dostanie to troche mija sie z celem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...