Skocz do zawartości
Olek

Jak sie podkręcają P4 1.6 0.18 mikrona a 0,13 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam właśnie taki procesor kupiony w lutym przed wprowadzeniem 1.6 0,13 mikrona ( :x czego żałuję :x ) no ale i mam pytanko czy jest różnica w podkręcaniu słyszałem że 0.13 sa stworzone do wyciskania rekordów ni i tak z ciekawości czy te rekordy 1,6@2,8 są przeprowadzone na stary czy nowych P4 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedzi niestety takie jak się spodziewałem :cry: no i pytanie oczywiste cobyscie radzili wymienić na 0,13 mikrona czy poczekac jak cen spadną na np: 1,9>2,0 za jakieś kilka miesięcy wymiana bedzie mnie troche kosztowała no ale procek ma jeszcze gwarancje sklepie powinnien się dac podmienic za dopłata ale jaka ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

dzięki za odpowiedzi niestety  takie jak się spodziewałem  :cry: no i pytanie oczywiste cobyscie radzili wymienić na 0,13 mikrona czy poczekac jak cen spadną na np:  1,9>2,0  za jakieś kilka miesięcy  wymiana bedzie mnie troche kosztowała  no ale procek ma jeszcze gwarancje sklepie powinnien się dac podmienic  za dopłata ale jaka ???

Pogadaj z kolesiami o PIV1.6A. Kosztuje teraz okolo 600 pln wiec nic Cie to nie bedzie kosztowac jak Ci pojda na reke. Albo schrzan go jakosik i reklamacja z prosba o zamiane na Northwooda (PIVA) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...