gulczas1985 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam Wszystkich. Dzisiaj zakupiłem owy LCD. Zauważyłem (siedząc na wprost monitora, pozycja OK), że góra monitora jest ciemniejsza niż dół. Czy jest to normalne? Czy reklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam Wszystkich. Dzisiaj zakupiłem owy LCD. Zauważyłem (siedząc na wprost monitora, pozycja OK), że góra monitora jest ciemniejsza niż dół. Czy jest to normalne? Czy reklamować? to normalne na TN, te matryce maja małe kąty widzenia w pionie i jak widzisz baaaardzo daleko odbiegające od 160- 170 które podaje producent, tu małe porównanie kątów matrycy TN i MVA http://forum.hardware.fr/hfr/HardwarePerip...5_2.htm#t347356 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jeszcze jedno pytanko. Kiedy przeglądam www i w zależności od tego co się wyświetli to tak jakby zmienia się temp. braw ekranu. czy to tez jest normalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westuaragorn Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 witam właśnie sobie kupiłem dokładnie te model LG 19" LCD L196WTQ-SF i mam takie problem otóż jak chce sobie film oglądać to jak zmieniam na movie co mi rozjaśnia obraz (wiecie o co mi chodzi ), to w niektórych momentach filmu ten obraz sam z siebie sie przyciemnia i nie wiem co jest grane czy monitor mam zepsuty czy to tak ma już być. proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 witam właśnie sobie kupiłem dokładnie te model LG 19" LCD L196WTQ-SF i mam takie problem otóż jak chce sobie film oglądać to jak zmieniam na movie co mi rozjaśnia obraz (wiecie o co mi chodzi ), to w niektórych momentach filmu ten obraz sam z siebie sie przyciemnia i nie wiem co jest grane czy monitor mam zepsuty czy to tak ma już być. proszę o pomoc :) dynamiczny kontrast - wyłącz tryb movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...