guural7 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Mam problem, do pewnego czasu mi działała jako tako karta pamięci kingstona 1gb w moim samsungu e250, jak zawsze wlozylem karte do czytnika kart wrzucilem cos nowego wkładam spowrotem i chce wejsc w karte pamieci i pokazuje się " format tak/nie" albo np chce dodac muzyke do playlisty i karta pamieci jest na szaro czyli niedostepna. Próbowalem kilka razy i ten format tez zrobiłeem ale w kółko to samo. Proszę o pomoc ------------------------------------ problem sam sie rozwiazał poki co dziala. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez guural7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik_1910 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witam. Mam problem, do pewnego czasu mi działała jako tako karta pamięci kingstona 1gb w moim samsungu e250, jak zawsze wlozylem karte do czytnika kart wrzucilem cos nowego wkładam spowrotem i chce wejsc w karte pamieci i pokazuje się " format tak/nie" albo np chce dodac muzyke do playlisty i karta pamieci jest na szaro czyli niedostepna. Próbowalem kilka razy i ten format tez zrobiłeem ale w kółko to samo. Proszę o pomoc ------------------------------------ problem sam sie rozwiazał poki co dziala. Mam ten sam problem tylko nie moge sformatować karty w tel. Jeśli możesz napisz jak udało ci się to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...