Skocz do zawartości
guural7

Karta Pamięci W Samsung E250 Problemy Z Formatem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem, do pewnego czasu mi działała jako tako karta pamięci kingstona 1gb w moim samsungu e250, jak zawsze wlozylem karte do czytnika kart wrzucilem cos nowego wkładam spowrotem i chce wejsc w karte pamieci i pokazuje się " format tak/nie" albo np chce dodac muzyke do playlisty i karta pamieci jest na szaro czyli niedostepna. Próbowalem kilka razy i ten format tez zrobiłeem ale w kółko to samo. Proszę o pomoc

------------------------------------

problem sam sie rozwiazał poki co dziala.

Edytowane przez guural7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam problem, do pewnego czasu mi działała jako tako karta pamięci kingstona 1gb w moim samsungu e250, jak zawsze wlozylem karte do czytnika kart wrzucilem cos nowego wkładam spowrotem i chce wejsc w karte pamieci i pokazuje się " format tak/nie" albo np chce dodac muzyke do playlisty i karta pamieci jest na szaro czyli niedostepna. Próbowalem kilka razy i ten format tez zrobiłeem ale w kółko to samo. Proszę o pomoc

------------------------------------

problem sam sie rozwiazał poki co dziala.

Mam ten sam problem tylko nie moge sformatować karty w tel. Jeśli możesz napisz jak udało ci się to naprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi