berdej Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ktoś na forum powiedział, że kupił taką za 2zł. Ja znalazłem na giełdzie, najtaniej za 8zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Niejaki El Dziobako kupił pastę Titana za 5 zeta WGK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Lepiej jedz do Discotecha i wybierz cos lepszego. Ta od titana nie jest najlepsza, wiec 5zl to troche marnotractwo.Lepiej jedz do Discotecha i wybierz cos lepszego. Ta od titana nie jest najlepsza, wiec 5zl to troche marnotractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a gdzie ten diskotech ma sklep (?) w wawie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Na Rydygiera - na terenie Instytutu Chemii Przemysłowej tu masz mapkę www.discotech.waw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 To kiedyś sie pytam o ASIII powiedzieli ze nie maja ale moga mi dać gratis właśnie od titana paste oparta na srebrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...