Gidi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam. Mam shitowy, radiowy internet, ale na szczęście kończy mi się umowa w styczniu. Zdecydowałem się brać internet w NETII. Niestety niedawno zmieniliśmy operatora z tp, na dialog :/ Powstaje wiec pytanie, czy moge założyć internet w Netii? Teoretycznie trzeba mieć linie Tp, ale jak na stronie netii sprawdzam, to wyskakuje, że mogę założyć internet (coś w tym stylu). Na infolinii netii nie mogę się połączyć z konsultantem, gdyz niejestem ich abonentem, napisałem im maila, ale zero odpowiedzi :/ Więc co o tej sytuacji sądzicie? Zna się ktoś i moze pomóc? PozdrO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Podaj swój numer na PW, jestem abonentem Netii, dryndnę i zapytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie trzeba być klientem tp, teraz już wogóle. Ja jak była promocja że przejmują klientów tp to do nich przystąpiłem po net a za jakiś czas zmieniłem telefon na tele2. Ostatnio miałem mały problem z internetem i przy okazji niego dowiedziałem się że to nie robi żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gidi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzięki za pomoc. Już wszystko wiem. Jednak mogę założyć, co niebawem zrobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gidi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Kiedyś miałem Neo i mam modem Sagem Fast800 E2T. Mam więc pytanko czy w/w modem będzie pasował do Netii? Dodam że bede korzystał z linii tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kiedyś miałem Neo i mam modem Sagem Fast800 E2T. Mam więc pytanko czy w/w modem będzie pasował do Netii? Dodam że bede korzystał z linii tp.na 100/% bedzie pasował :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...