Kacimiierz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Mam taki problem z komputerem - pomimo zainstalowania sterownikow do dzwieku i oczywiscie podlaczeniu sluchawek nie mam w ogole dzwieku. Nie wiem jakie informacje na temat mojego komputera sa wam potrzebne. Plyta glowna to abit ip35 a sluchawki to jakies z "tesco" za 3 dychy ale napewno sprawne bo chyba od samego lezenia przez 2 dni sie nie zepsuly. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 A sprawdziłeś w Menedżerze urządzeń czy nie ma konfliktu ze sterownikiem Audio ? Kolejne to banał - może masz włączone Mute ? Na wszelki wypadek podepnij słuchawki do jakiegoś MP3/Radia/Discmana/Telewizora... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 A sprawdziłeś w Menedżerze urządzeń czy nie ma konfliktu ze sterownikiem Audio ? Kolejne to banał - może masz włączone Mute ? Na wszelki wypadek podepnij słuchawki do jakiegoś MP3/Radia/Discmana/Telewizora... :) W sumie to niebardzo wiem jak sprawdzic to czy sie nie gryza. Co do sluchawek to powinny dzialac ale wygrzebalem glosniki ktore tez na pewno byly sprawne i tez nie dzialaja. A w ustawieniach glonosci mam wszystko ustawione na maksymalna glosnosc i nigdzie nie ma zaznaczonego "wycisz". Wczesniej wczoraj zainstalowalem xp home bez sp i dzwiek byl tyle ze same sterowniki do karty graficznej krzycza ze chca sp2 to zainstalowalem xp pro z sp2 no i dzwiek sie stracil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 poszukaj w moich oistach z tego tygodnia pisalem komuś jak sie uporać z hdaudio ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) poszukaj w moich oistach z tego tygodnia pisalem komuś jak sie uporać z hdaudio ;] Moze jestem slepy ale doszedlem w twoich postac do 27 listopada i nie widzialem tam nic na ten temat. Byl bym wdzieczny za bezposredni link. :unsure: Juz rozwiazalem problem. To chyba byla wina sterownikow na cd bo sciagnalem inne i teraz dziala. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...