szczepanx Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam. Miałem kiedys Geforce 4 64mb i mogłem oglądac jednoczesnie film na monitorze i na tv po włączeniu klona. Teraz mam Geforce 3 Ti 200 i nie ma juz tej opcji :cry: czy to idzie grafiką czy moze trzeba zainstalowac inne sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Moge cie zapewnić że da sie na 100% :) try inną wersje sterowników / poszukaj na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 miełem tą grafe kiedyś i dało się ale to programem TV Tools 9.7 bardzo dobry program! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 marcin kowal napisał(a): miełem tą grafe kiedyś i dało się ale to programem TV Tools 9.7 bardzo dobry program! Moze i dobry ale najpierw musze go rozpracowac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...