jawor121 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Siemka, chcę sobie kupić nową kartę dźwiękową i głośniki.Upatrzyłem sobie karte http://www.allegro.pl/item278467623_karta_...rround_5_1.html ,jest to karta podłączana na Usb?Podoba mi sie to że ma pilot do regulacji głośności i jest wmiare w dobrej cenie.Może macie jakieś inne propozycje,wolał bym kartę na Usb ponieważ mam tylko 2 porty Pci,a chcę w przyszłości kupić Fire-wire i Tuner Tv.Co do głośników to nie mam zupełnie pomysłu jakie,chciał bym 5.1.Myślałem żeby kupić jakieś Creativy żeby dobrze to ze sobą współpracowało.Mam na nie do ok.200zł,a na kartę +/- 150zł.Podajcie jakieś swoje propozycje. P.S mam teraz głośniki Manta i podczas gdy są włączone ale nie grają to szumią.Chciałbym tego uniknąć przy nowym sprzęcie. Edytowane 9 Grudnia 2007 przez jawor121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Siemka, chcę sobie kupić nową kartę dźwiękową i głośniki.Upatrzyłem sobie karte http://www.allegro.pl/item278467623_karta_...rround_5_1.html ,jest to karta podłączana na Usb?Podoba mi sie to że ma pilot do regulacji głośności i jest wmiare w dobrej cenie.Może macie jakieś inne propozycje,wolał bym kartę na Usb ponieważ mam tylko 2 porty Pci,a chcę w przyszłości kupić Fire-wire i Tuner Tv.Co do głośników to nie mam zupełnie pomysłu jakie,chciał bym 5.1.Myślałem żeby kupić jakieś Creativy żeby dobrze to ze sobą współpracowało.Mam na nie do ok.200zł,a na kartę +/- 150zł.Podajcie jakieś swoje propozycje. P.S mam teraz głośniki Manta i podczas gdy są włączone ale nie grają to szumią.Chciałbym tego uniknąć przy nowym sprzęcie. Na tą kasę to rozsądne było by: Karta głośniki Edytowane 9 Grudnia 2007 przez .:Max:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Xtreme Audio za 209 zl? Rozsądne jak cholera ... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Na tą kasę to rozsądne było by: Karta głośniki Głośniki fajne z tym że nie wiem czy jak wziął bym tą kartę co podałem to czy pilot bedzię działał?Czy nie działa on czasem jak są podpiete Creative? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Głośniki fajne z tym że nie wiem czy jak wziął bym tą kartę co podałem to czy pilot bedzię działał?Czy nie działa on czasem jak są podpiete Creative?będzie działał spoko, głośniki nic nie mają do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czyli napewno biorę tą kartę,tylko nie wiem jeszcze jakie głośniki,zależy ile będe miał na nie kasy.Może mi się uda wygospodarować na te co kolega .:Max:. proponuje.Jeśli ktoś miałby jeszcze propozycje prosze piszcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Ale nie w komputroniku za 209 zl na listosc boska... Na allegro one kosztuja ~130 zl, np tutaj masz tanio: http://www.allegro.pl/item281196370_karta_...audio_nowe.html A wogole to wiesze chociaz ze ta karta nie sprzetowych EAX'ow i tych spraw? Zebys potem nie byl zaskoczony jak przeczytasz ze ta karta jest "kastratem" ;) Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja biore tą na Usb:P ale dzieki za zainteresowanie sie,w komputroniku generalnie mają drogo więc tam nie kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...