hektor Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Jak w temacie ... gdzie kupie 9500 PRO , ja mam cenniki ale tam są zwykle 9500 , bez PRO... a w ogole ktora karta jest lepsza 9500 PRO czy zwykla 9700 ?? mam teraz ti 4200 64MB.czy ten radeon bedzie duzo lepszy od tej karty ?? Prosze o wypowiedzi na ten temat... co sadzicie , moze nie warto zmieniac ?? Podajcie jakies adresy internetowe gdzie moge kupic takie plyty z PRO . Dzieki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 oczywiscie ze r9700 jest lepszy moim zdaniem nieoplaca ci sei teraz zmieniac grafy poczekaj az radeony stanieja i kup 9700/9700pro albo co tam bedzie ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jak brac to 9500Pro czystego nie kupuj a co do porownania do ti4200 co ty masz to hmmm bedzie na pewno szybsza kolega ma ti4600 i ma 12000 w 3dmarku ja mam 9500Pro i mam ok 13500 na tych samych prockach testowane, wiec do twojej 4200 na pewno bedzie duza roznica a pozatym karta nowoczesniejsza obsluga dx9 itp itd Widze ze jestes z wielkopolski jak mozesz podjechac do pozania to ja chce sprzedac 9500pro (ma nawet radiatorki na pamieciach) jak ciebie to interesuje zostaw mi wiadomosc na skrzynce forumowej pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ja studiuje w Poznaniu i tez byłbym zainteresowany tym Radkiem, a można wiedzieć dlaczego go sprzedajesz? Rozumiem że skoro ma radiatorki na pamięciach to znaczy ze go podkręcałeś? Ile chcesz za tego radka? --- Ja niestety na tym forum jestem początkujący i nie kumam jeszcze tych opcji. Dlatego podaje swój mail: viadro@xcom.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Sklepy internetowe gdzie mozesz kupic tą karte: http://sklep.barwkomp.pl/ http://www.sklep.advis.pl/?page=shop/brows...category_id=339 http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=1&scid=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A ja mam takie pytanko: Chce kupic radka 9500 pro .Weszłem na stronke Barwkomu i co widze ? Jeden radek 9500 pro mam pamięci w kształcie L http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1&ko...=GRSA95PRO128TD a drugi w lini http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 czy zdjecia sa nieaktualne ? Było o tym ze niektóre PRO tak naprawde pRO nie sa . Czy to mam jakies znaczenie? Wyboru duzego nie mam bo praktycznie jest tylko Szafirek za 1045zł bo 1200 to nie chce mi sie wywalac na herkulesa No chyba ze ktoś wie gdzie w Warszawie mozna to kupic ? Czy giełda w sobote bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jordi23 ty masz tego herka PRO czy normalnego 9700 :?: jeżeli normalnego to co zrobiłeś że tak ładnie się kręci :?: - bo właśnie kupiłem takiego samego i jestem ciekaw :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 www.sirius.pl super ceny Radeon-ow 9500 i 9700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 hahahah mają 70zł drożej niż w krakowskich sklepach LOL!! Oszukują klientów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 www.komputronik.pl R9500pro saphira 1049 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 www.komputronik.pl R9500pro saphira 1049a ja kupiłem 9700 za 1100 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak masz kogoś w Stanach albo w Kanadzie to ciągnij z tamtąd. Mój radek kosztował mnie w ten sposób 850zł dwa miesiące temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak masz kogoś w Stanach albo w Kanadzie to ciągnij z tamtąd. Mój radek kosztował mnie w ten sposób 850zł dwa miesiące temu. Ale robi 3k pkt mniej w 3dMarku 2001SE od mojego.......prosto z Polski :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak masz kogoś w Stanach albo w Kanadzie to ciągnij z tamtąd. Mój radek kosztował mnie w ten sposób 850zł dwa miesiące temu. Ale robi 3k pkt mniej w 3dMarku 2001SE od mojego.......prosto z Polski :twisted: Pokaż mi linka do futuremarka np. z wynikiem w 3dm 2003 :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Już Ci pisałem - mam wersję "PRO", która uniemożliwia zarejestrowanie wyniku. Czy tak trudno Ci uwierzyć w ten wynik??? Na forum jest kilka osób, które osiągnęły nawet 4500 na Radku 9500PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Już Ci pisałem - mam wersję "PRO", która uniemożliwia zarejestrowanie wyniku. Czy tak trudno Ci uwierzyć w ten wynik??? Na forum jest kilka osób, które osiągnęły nawet 4500 na Radku 9500PRO.A widzisz różnicę w procesorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A co do sklepu to polecam http://2it.pl/dzial.asp?dz=86&pr=HER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Już Ci pisałem - mam wersję "PRO", która uniemożliwia zarejestrowanie wyniku. Czy tak trudno Ci uwierzyć w ten wynik??? Na forum jest kilka osób, które osiągnęły nawet 4500 na Radku 9500PRO.A widzisz różnicę w procesorze? Widzę, ale przyznam, że napisałem to z czystej złośliwości. W innym topicu napisałeś, że ściemniam z tymi wynikami... ale i tak PEACE ;) BTW Dzisiaj widziałem Radki 9500PRO w Netservisie w Gdyni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Już Ci pisałem - mam wersję "PRO", która uniemożliwia zarejestrowanie wyniku. Czy tak trudno Ci uwierzyć w ten wynik??? Na forum jest kilka osób, które osiągnęły nawet 4500 na Radku 9500PRO.A widzisz różnicę w procesorze? Widzę, ale przyznam, że napisałem to z czystej złośliwości. W innym topicu napisałeś, że ściemniam z tymi wynikami... ale i tak PEACE ;) BTW Dzisiaj widziałem Radki 9500PRO w Netservisie w Gdyni oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...