igorzasty Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam! Mam b. poważny problem. Zakupiłem rok temu laptopa w stanach (a105 - s4284). Dostarczony mi oczywiście sterowniki w zestawie z systemem operacyjnym: win. XP Media Center Edition 2005. Problem jest w tym, że jak chce zainstalować, sterowniki, zrobić formata lub zainstalować ponownie Xp, to wyskakuje błąd, że te sterowniki są nie do tego laptopa !! Na płytce jest napisane: "Cd recovery for a100/a105.". Co da się z tym zrobić ?? Czy mógłbym ściągnąć z neta tę płytkę recovery (może w fabryce dali mi przez przypadek złą płytkę)?? PS; zrobiłem formata poprzez jakiś inny program (express media player) z myślą, że poprzednio zainstalowana łatka spolszczająca na ten system operacyjny gryzie się z tymi sterownikami. Lecz tak jak myślałem nie przyniosło to żadnych rezultatów, a w tym momencie nie mam już nawet systemu operacyjnego na laptopie. Jednym słowem nic nie działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...