borek-net Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pamiętam ceny monitora z przed ok. 3 tygodniu kosztował on o 50 zł taniej niż obecnie, co najdziwniejsze nie zauważyłem czegoś takiego w przykładu innych LCD, czyżby mieli go wycofać z produkcji?? Jak ceny monitorów wyglądają w styczniu o ile % średnio spadają bo nie wiem czy nie warto bedzie sie wstrzymać. Dziękuje z góry za odczytanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedstar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pamiętam ceny monitora z przed ok. 3 tygodniu kosztował on o 50 zł taniej niż obecnie, co najdziwniejsze nie zauważyłem czegoś takiego w przykładu innych LCD, czyżby mieli go wycofać z produkcji?? Jak ceny monitorów wyglądają w styczniu o ile % średnio spadają bo nie wiem czy nie warto bedzie sie wstrzymać. Dziękuje z góry za odczytanie:) Wiadomo swieta ida to raz a dwa po co mnozysz tematy o FP93GP jest juz jeden i to starczy http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=224752 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...