ZielonyTBG Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam wszystkich.Proszę was o pomoc w sprawie kompa brata. Mobo Arocka socket 754 na chipie Nforce 6100,proc semp 3000,2x512mb,hdd 80Gb samsung sata i teraz jeszcze 40 Gb seagate ata no i grafa 7300GT Galaxy.Napedza to Windows XP SP2. Problem polega na ty,że zainstalowany Alkohol 120% działa tylko raz tuż po instalacji,a gdy go zamknę to po naciśnięciu ikony nic się nie dzieje.Czasami pod czas instalacji Alkohola komputer się zresetuje.Ten sam problem dotyczy Total Comandera.Postawiłem nowy system z SP2 i nic to nie dało.Demon tools w ogóle się nie chcę zainstalować. :mur: Czy ktoś może doradzić co się dzieje z tym kompem? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexiu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Witaj. Nie wiem jak ten problem na sie do total commandera, ale z tego co wiem Alcohol 120% i Deamon Tools potrzebuje do działania czegos co sie nazywa SPTD. Download tutaj: http://forum.alcohol-soft.com/SPTD/1.50-32bit/SPTDinst-v150-x86.exe Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Nexiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam.Sorki że tyle nie odpisywałem,ale nie często widzę się z bratem. Nexiu instalacja SPTD nie pomogła nic. Dalej jest problem z Alkoholem,Demon tools-em,Vplayerem,Total Comander-em i z grą Fallout i Fallout 2.Po każdym wyłączeniu programu trzeba go odinstalować i zainstalować od nowa.Ja nie mam bladego pojęcia co jest grane. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...