kozak9 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Posiadam sobie taki o komputerek : Asus a8v deluxe s.939, athlon 64 3000+, 2x256 ddr geil 400mhz, samsung 160Gb, Ati radeon 9600 / x1050 128mb 128bit (AGP :/) zasilacz to jakies niewiadomo co które zamierzam zmienic do końca tygodnia na modecoma mc 350 zaczęło sie jakies 2 tyg temu, komp był strasznie zasyfiony wszystko ledwo chodziło to zrobiłem formata dysku C, zainstalowałem winde, najnowsze sterki do karty, stery do płyty głównej i podczas instalacji gierek (instalowałem tylko te) nfs most wanted, carbon, underground 2 w połowie instalacji komp sie resetuje. ale robi to jakos innaczej, bo pierw gaśnie monitor, słychac jak mieli dyskiem i napendem, i po jakis 10s słychac jak to wszystko staje i uruchamia sie ponownie. problem czasem wystepuje jak sobie w necie siedze, ale rzadko. znajomy mi mówił że to kwestia ****** zasilacza, ale chce sie upewnic podczas uruchamiania wyskakuje ogromyn napis asus a8v deluxe którego wcześniej nie widywałem i włącza sie fasttrack którego zablokowałem w biosie. co z tym wszystkim zrobic??? czy ktos sie spodkał z czyms takim wczesniej??? PS to mój pierwszy post na tym forum i moze troche w złym miejscu go zamieściłem... jak cos to prosze o przeniesienie Edytowane 10 Grudnia 2007 przez kozak9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Restarty to wina zasilacza na 90%. A co do napisu - pewnie zresetowały się ustawienia w biosie, a wyświetlanie napisu jest ustawione jako default. ;) Topic raczej w dobrym miejscu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 obejrzyj kondensatory na plycie czy nie sa wypukle, bo moze zasilacz juz swoje zrobil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak9 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 dzięki za pomoc, zaraz popatrze na kondensatory czy nie spuchły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak9 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 kondensatory wyglądają na całe, zasilacza jeszcze nie kupiłem :/ a całego kompa chyba zawioze do aresztu zeby zserwisowali bo ja juz siły nie mam zrobiłem se format całego dysku i moge most wanted zainstalowac. chyba dlatego ze oryginalny, bo reszty nie zbója Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...