Farid Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam chciałem założyć sobie internet na linii tp ( gts lub netia) lecz okazało się, ze w centrali nie ma juz wolnych slotow. Zadzwoniłem do pomocy technicznej i powiedziano mi, ze jest możliwość wywiadu technicznego ,który powie mi czy jest możliwość podłączenia do innej centrali. 1 Jak długo czeka się na wywiad techniczny ? (ma podobno przyjsc list) 2 Jak wyglada jakosc łacza w przypadku podłaczenia do innej centarali 3 czy jest mozliwosc posiadania internu BSA w przypadku mozliwosci podłaczenia do innej centrali ? Za wszelką pomoc z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam chciałem założyć sobie internet na linii tp ( gts lub netia) lecz okazało się, ze w centrali nie ma juz wolnych slotow. Zadzwoniłem do pomocy technicznej i powiedziano mi, ze jest możliwość wywiadu technicznego ,który powie mi czy jest możliwość podłączenia do innej centrali. 1 Jak długo czeka się na wywiad techniczny ? (ma podobno przyjsc list) 2 Jak wyglada jakosc łacza w przypadku podłaczenia do innej centarali 3 czy jest mozliwosc posiadania internu BSA w przypadku mozliwosci podłaczenia do innej centrali ? Za wszelką pomoc z góry dzięki. Na wywiad czeka się 2 tyg. Sprawdzą czy są możliwości techniczne i dostaniesz odpowiedz na piśmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Najczęściej nie ma możliwości przełączenia na inny obiekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Najczęściej nie ma możliwości przełączenia na inny obiekt. Jeśli mieszkasz na wsi bądź bardzo małym miasteczku to tak. Natomiast jeśli mieszkasz w dużym mieście to nie będzie problemu. Wywiadów technicznych zrobiłem nie mało i jeszcze nie zdarzyło mi się aby nie było możliwości technicznych. Co prawda pracuję w ścisłym centrum Wrocławia ale wiem że, na obrzeżach jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jeśli mieszkasz na wsi bądź bardzo małym miasteczku to tak. Natomiast jeśli mieszkasz w dużym mieście to nie będzie problemu. Wywiadów technicznych zrobiłem nie mało i jeszcze nie zdarzyło mi się aby nie było możliwości technicznych. Co prawda pracuję w ścisłym centrum Wrocławia ale wiem że, na obrzeżach jest podobnie. Tylko zauważ, że w dużych CSach raczej nie ma problemów z wolnymi portami a jak gość mieszka "na wsi" z jedną szafą ONU to się nic nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Ale czy nie wspomniałem o tym w pierwszym zdaniu? ;) Mówiąc o obrzeżach miałem na myśli osiedla oddalone od centrum, a nie pobliskie miasteczka. Edytowane 28 Grudnia 2007 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 No i dostałem odpowiedz negatywna. 10 grudnia złożyłem zamówienie na wywiad a 27 otrzymałem odpowiedz. Pociesza mnie tylko fakt ze moje zlecenie oczekuje i jak tylko będą mogli to mnie przełączą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...