rozi22 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam!!! Dzisiaj zakupiłem kierownice Logitecha: Driving Force Pro. Podłączyłem ją do kompa. OK. Komputer od razu ją wykrył, zainstalował sterowniki i zaczął kalibrować. Włączyłem grę Live For Speed która obsługuje kąt do 900*. Włączyłem, zmieniłem ustawienia i zacząłem grać, ale przy kalibracji kierownica w kierownicy włączyła się blokada ma 200* i trzyma. Jak ustawić ją aby miała 900* kąta skrętu??? Wie ktoś może jak tą blokadę wyłączyć całkowicie??? Pomocyyy :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ściągnij sterowniki Logitecha ze strony i tam wszystkie ustawienia masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozi22 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ściągnij sterowniki Logitecha ze strony i tam wszystkie ustawienia masz Dzięki bardzo!!! Wszystko już działa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...