Huzio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Hej mam taki oto problemik :oops: - mam nadzieje że rozwiązywalny. W CloneXXL v.2.0.1.3a chcąc automatycznie włączyć Clona z ustawieniami z zeskanowanego napędu wyskakuje mi taki oto komunikat: No parameters are delivered at CloneCd Using the Profiler or another Profil-editor for this purpose please !!! Jak sie już zdążyłem domyśleć ustawienia z XXL nie "idą" do Clona i tu moje pytanie: JAK ZROBIC ABY TO DZIAŁAŁO :?: p.s. please help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 No parameters are delivered at CloneCd Using the Profiler or another Profil-editor for this purpose please !!! i wszystko jasne jakbys jeszcze niekumal to powiem tak: uzyj programu Profiler do zaladowania ustawien z clony xxl do clone cd 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 no najwidoczniej trzeba mi było faktycznie takimi DUZYMI napisać abym zrozumiał, :oops: :oops: :oops: thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 www.cdrinfo.pl ..... tam znajdziesz najnowsze wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Nowe wersje ClonyXXL nie współpracują z CloneCD... Szkoda. Tak jek pisze (patrz komunikat) Pawel_k użyj programu Profiler... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...