Grape Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam Przymierzam się do kupna słuchawek komputerowych w cenie 50-70 zł. Nie jestem zapalonym melomanem, więc nie potrzebuje słuchawek za kilkaset złotych. Mają one służyć głównie do grania. Moje wymagania: 1. Dość długi przewód (min. 2 - 2,5 m). Słuchawki będą wpięte w budę, a ta stoi na dole, więc odpowiednia długość przewodu jest dla mnie priorytetem. 2. Brak mikrofonu - jest mi on całkowicie zbędny i będzie mi jedynie przeszkadzał. 3. Kształt - najlepiej taki, w którym część łącząca lewą i prawą słuchawkę będzie znajdowała się z tyłu głowy. Krótko mówiąc - słuchawki założone w poziomie, a nie w pionie (mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi). No i to tyle. Co mi zaproponujecie? Proszę o rady i sugestie. Mile widziane będą też linki do konkretnych słuchawek. PS. Mam nadzieje, że nie pomyliłem działów. Pozdrawiam G. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189254 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...