Dark_Reaver Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kamerka ma służyć do skype. Mają one niby wbudowane mikrofony ale nie wiem jak one łapią dźwięk... w razie czego mikrofon to kwestia 10zł więc phi :) Co niedrogiego można kupić? dostałem na ten cel niby 100zł ale jeśli 30-40zł wystarczy to nawet lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Dyski twarde, nagrywarki Obudowy i zasilacze Gotowe zestawy <patrzy w lewo, patrzy w prawo i kamerek nie widzi :) > http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=76 o takie rzeczy pytaj tu. Ale Ci pomogę :) mam logitech quick cam connect ma wbudowany mikrofonik i jakośc audio/video też niezgorszą nadająca się do skajpa ;p tak więc mogę polecić. Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ups :) sorki za kłopot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...