luki48 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 HP Pavilion (dv6625ew czy dv6640ew). Jedyna różnica między nimi (poza ceną) to oczywiście procek. AMD Turion 64 X2 TL-58 • Częstotliwość: 1900 MHz, 1MB cache Intel Centrino Duo Core 2 Duo T5250 • 1.50 GHz, 2MB cache Który z nich jest lepszy? Taktowanie, czy catche ma większy wpływ na płynność aplikacji i gier? Z góry dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) T5xxx będzie trochę lepszy AMD to bardziej odpowiednik starszego modelu T2xxx ogólnie całe AMD jest ostatnimi czasy trochę w tyle za Intelem Ogólnie to są komputery do multimediów i w nich róznicy nie odczujesz, na pewno w jakiś grach albo avi z dvd zrobisz w 4 min krócej ja mam na AMD 56(1,8 ) i używam go do administrowania siecią co mi wyztarcza, aż nadto, multimedia też śmigają aż miło poza tym w tej kwocie nie ma co porywac się na jakieś mega procki bo i tak wązkim gardłem będzie karta graficzna najważniejsza rzecz - bateria przy oglądaniu filmu wystarcza mi na 3h - więc jeżeli nie chcesz przeplacać AMD spokojnie Ci wystarczy Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...